Klanten

Ruud Bakker, founder Vakmedianet:

Guy Price is in de eerste plaats een vakman: hij combineert zijn journalistieke en projectmanagement kennis en ervaring met allround videoproductie, waarbij hij als geen ander in staat is van idee en concept een werkbaar script te maken, dat als cameraman en/of regisseur uit te voeren of er leiding aan te geven, en in editing de kern op creatieve manier te raken.
Hij is bovenal betrouwbaar bij de uitvoering van opdrachten. In de afgelopen jaren heeft hij vele tientallen producties voor mijn uitgeverij Vakmedianet gemaakt en begeleid, studio’s gerealiseerd, live streaming verzorgd, videomanagementsysteem opgezet en workshops gegeven. Dat alles altijd tot grote tevredenheid van alle participanten.

Prof. dr. Jaap J. Boonstra, arbeids- en organisatiepsycholoog, auteur:

Guy is een bekwaam regisseur en cameraman die verhalen op pakkende wijze kan vertalen in beeld. Bij opnames straalt hij rust uit en geeft hij op een plezierige manier tips om een verhaal beter over het voetlicht te brengen. Hij is kundig in belichting en weet een goede sfeer neer te zetten die past bij het verhaal. De uiteindelijke montage is uitstekend en houdt bij de kijker de aandacht vast. Guy heeft met mij twintig videocolleges opgenomen die er allemaal prachtig uitzien. Een kundig en bovendien vreselijk aardige professional met wie het fijn samenwerken is.